En uygun 9 iqos-3-duo fiyati

Wiki Article




Iqos ve Elektronik Sigara Aynı mı?
Sigara başka duman ürünlerinden çok elan yaygın bir kullanıma sahip ve bu popülerite, sigara sahaındaki çeşitliliğin her geçen zaman artmasına teknik açıyor. Onlardan biri de IQos sigara olarak muhalifmıza çıkıyor.
Esasta bu bir amortisör. Yeni döl duman buharlaştırıcı olarak tanımlanıyor. Lakin aynı zamanda sigara dershaneında iz düzenıyor.
Elektronik Sigara Nedir?
Bir e-sigara türü olan Iqos için bilgi vermeden önce elektronik sigaraya kısaca bakacak olursak: İçine konulan likityı –ki buna e-likit adı veriliyor- ısıyla buharlaştıran bir cihazdır. İçerisine koyulan likitlar ise; nikotin, gliserin ve aromadan meydana geliyor.
E-Sigara ve Iqos Benzerlikleri
Bu tarz şeylerin hissedar yanlarını şöyle sıralamak mümkün:
• İkisi de buharlaştırma tekniğiyle çtuzakışıyor.
• Her dü ürün de elektriğe ve sayısal pile ihtiyaç duyuyor.
• Her ikisini de şarj kılmak gerekiyor.
• İkisinde de bir tüketme malzemesi kullanılıyor. IQos stick adlı tütün çubuklarıyla, elektronik sigara ise e-likit dediğimiz aromalı mayilarla kullanılabiliyor.
• Her iki ürün de ihtiyaç duyulan nikotini karşıtlıyor ve buharı kişinin üzerine sinmiyor.
Iqos Yararlanmaı Elbette Evet?
Bu aletin içine mini tütün sigaraları konuluyor ve Iqos cihaz bunu 350 had ısıtıyor. Ancak tabii ki kesinkes yakmıyor. Böylelikle yakmadan buhara dönüştürülüyor.




Aletin içerisine yerleştirilen mini tütün sigarasına da ‘stick’ deniyor. Bu tarz şeylerin iqos 3 duo boyutu alelumum 3 santim derece oluyor. Kullanılan cihazlar iqos iluma ise IQos 3 Duo ve benzeri modellerle çeşitlilik gösteriyor.
Elan ziyade bilgelik edinmek, bütün ürünleri izlemek ve bedel karşıtlaştırması ika etmek midein Dumandegilbuhar.com adresini görüşme edebilirsiniz.

Report this wiki page